Колеги, случайно да знаете дали 156-ците имат пусната инсталация за плафони на вратите, или ако реша да слагам такива трябва аз да си я прекарам?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеНикога не съм чувал някой да е върнат от ГТП.Made in BG.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
От София съм но се е случвало да оглеждат за катализатори понякога и като няма искат бонуси, че да мине. О да и да попитам няколко поста назад бях написл пост със странно стържене(виене, подсвиркване) което идваше отпред в ляво, смених главината и когато карам направо и при ляв завой няма проблеми,но при десен се чува отново съшото стържене ,виене не знам точно как да го опиша, мисля да сменя дисковете и накладките защото само тях не съм.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pavlin L. Покажи съобщениеОт София съм но се е случвало да оглеждат за катализатори понякога и като няма искат бонуси, че да мине. О да и да попитам няколко поста назад бях написл пост със странно стържене(виене, подсвиркване) което идваше отпред в ляво, смених главината и когато карам направо и при ляв завой няма проблеми,но при десен се чува отново съшото стържене ,виене не знам точно как да го опиша, мисля да сменя дисковете и накладките защото само тях не съм.
Comment
-
Някой от вас престрашавал ли се е да си сложи такива фарове на 156-цата? Харесват ми като визия, но имам известни опасения... Познат с passat b5 си закупи подобни, тайванско производство (като тези тук), само че рефлекторите му трептят от вибрациите на двигателя, освен това от някъде влиза вода, а с това студено LED осветление тая влага не се изпарява. Мисълта ми е ако някой е слагал такива може ли да потвърди или отхвърли подобни дефекти при сериите за 156?Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
Comment